Novi Sad
28.12.2013.
07:52 > 08:48
Sednica Skupštine grada na kojoj je usvojen budžet Novog Sada za 2014. godinu, završena je rano jutros, desetak minuta pre tri sata, nakon, računajući pauze, punih 17 sati.
  • alisa

    29.12.2013 14:26
    Šta reći a ne zaplakati. Katastrofa od odbornika DS-a. Pa sada dragi sugradjani glasajte ponovo za njih. Sramota da ih bude i da li se to zove demokratija?
  • Martonoš

    29.12.2013 10:21
    Toliko o ozbiljnosti DS-a, napuste sednicu kada im se ne dopada što gube. Valjda ih je neko birao da sprovode politiku, a ne da izlaze u grad subotom veče dok kolege odbornici rade
  • Spectator

    28.12.2013 21:38
    Ko su ovi
    Ne mogu da verujem da su građani Novog Sada birali ove ljude(čast izuzecima) da ih predstavljaju i u njihovo ime odlučuju. Bilo me je sramota slušati ih koliko su nekompetentni za ono o čemu odlučuju. Teško nama ako se nešto pod hitno ne promeni. Većina kao da je pala s Marsa i nemaju osećaj za grad u kome žive.
  • sosa

    28.12.2013 10:48
    Mož misliti...Kad imaš većinu u parlamentu, možeš da izglasaš i da je danas sreda, iako je npr. petak...Inače, da imaju mozak i dostojanstvo, pitala bih poslanike, zašto glasaju o bitnim stvarima u vampirskim satima...al pošto nemaju, nije ni važno...
  • Darko

    28.12.2013 08:31
    Ne navijam ni za jednu partiju ali mi se cini da su se ovi dokazali po nesposobnosti da bilo sta urade. Nista nije uradjeno u gradu za godinu ipo dana. Samo za primer Beogradska kapija koja je ogradjena skelama jos od septembra a nista skoro nije uradjeno osim sto su skinuli zemlju sa krova ali mislim da su mogli do sad uveliko da je zavrse celu da se radi punom parom a skela kosta svaki dan
  • Clementine

    28.12.2013 00:27
    državni posao
    Nema više državnog posla. Svaki dinar se mora zaraditi i opravdano potrošiti. Iskreno, žao mi je ljudi koji su dobili posao kako bi se pretekao zakon o zabrani zapošljavanja, jer sumnjam da su njihovi direktori razmatrali kako će im isplaćivati zarade...
  • Novosadski

    27.12.2013 19:18
    O BUDŽETU NOVOG SADA, subvencije javnim preduzećima
    Svojim programom i planom delovanja u Novom Sadu predviđamo POTPUNO ukidanje subvencija javnim preduzećima primenom najboljih METODOLOGIJA I OPERATIVNIH MERA i pre svega ODGOVORNIM I POŠTENIM RADOM.
    Iz tog razloga, podržavamo PLANIRANO smanjenje tekućih subvencija JP i JKP, ALI MISLIMO DA JE U OVOM TRENUTKU DVOLJAN IZNOS ISPOD 2 milijarde dinara, manji barem za 600 miliona dinara I POTPUNO UKIDANJE SUBVENCIJA PREDUZEĆIMA KOJA VEĆ SADA IMAJU EKONOMSKE CENE POPUT VODOVODA I ČISTOĆE. Istovremeno verujemo da su mogle da budu još manje SUBVENCIJE da se uvela racionalizacija poslovanja u preduzećima. Verujemo u ozbiljnost namera i da se nekim budućim rebalansom budžeta ova sredstva neće još uvećati što je do sada bila praksa.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna